Regulament forum - Actualizat 05/01/2021

Status
Not open for further replies.

asdfgw

Administrator
Staff member
Administrator
Regulamentul general al forumului, se aplica pentru toate grupurile de membrii si in absolut toate categoriile si subcategoriile forumului.

1. Profil ( semnatura, avatar, descrieri etc. )
 1. Display name - nu folositi un nume care contine cuvinte vulgare sau cu tenta rasista.
 2. Avatar - nu folositi imagini care contin poze cu elemente pornografice, rasiste sau orice poate fi considerat NSFW.
 3. Semnatura - TBD

2. Deschiderea unui nou thread si postarea intr-un thread existent
 1. Asigurati-va ca sunteti in categoria corespunzatoare inainte de a deschide un nou thread.
 2. Folositi-va de functia de cautare inainte de a deschide un thread nou pentru a evita duplicatele.
 3. Folositi un titlu cat mai sugestiv in conformitate cu continul threadului.
 4. Este interzisa devierea (off-topic) de la subiectul original al threadului, post-huntul si spamul.
 5. Intr-un thread care a incalcat regulamentul, este interzisa postarea de comentarii pentru a atrage atentia asupra acestui lucru. Folositi functia de REPORT. Comentariile de acest gen vor fi considerate post-hunt/spam.
 6. Nu deschideti un thread cu acelasi subiect/continut de mai multe ori, nu postati mai multe comentarii unul dupa altul, daca nimeni nu a mai postat dupa voi intre timp, folositi functia de EDIT.
 7. Este interzisa folosirea excesiva de emoticoane, imagini tip GIF, bucati de text colorate etc. Puteti folosi culori si functia de bold pentru sublina bucati importante de text care au nevoie, nu doar pentru look sau pentru a atrage atentia.
 8. Postarea de linkuri, imagini, videoclipuri care promoveaza siteuri cu aceeasi tematica ( comunitati de gaming, forumuri de gaming etc. ) ca cea a siteului nostru este strict interzisa.
 9. Postarea de linkuri, imagini, videoclipuri care promoveaza siteuri cu continut malitios ( virusi, scam, phishing etc ) este strict interzisa.


2.1 In atentia celor ce detin servere afiliate

1. Pentru cei ce detin acces de "Server Owner" respectiv "Servert Mod" -- Este interzis sa interveniti in thread-urile altor servere (exceptii Teamspeak, DM FFA GODGAME) fara acordul utilizatorilor! Aceasta regula este foarte stricta si prin urmare aduce cu sine pierderea programului de afiliere.


3. Limbaj
 1. Limbajul vulgar sau cu tenta jignitoare sau rasista este strict interzis.

4. Piraterie
 1. Este strict interzisa postarea de continut foto, video, software nelicentiat si orice fel de utilitati ( crackuri, patchuri ) care ajuta la eliminarea protectilor acestora.

In atentia cititorului!

 • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
 • Incalcarea regulamentului se va sanctiona in functie de gravitatea incalcarii acestuia, fiecare moderator are libertatea de a judeca fiecare caz ca aparte si de a lua o decizie in functie de istoricul utilizatorului si de cat de grava este incalcarea regulamentului.
 • In cazul in care apare o situatie care nu este prevazuta de regulament, echipa administrativa are ultimul cuvant, aceasta va lua masuri pentru a preveni eventuale daune ce pot fi cauzate comunitatii noastre.
 • Regulamentul poate surveni modificari in orice moment, echipa administrativa isi rezerva acest drept si nu are obligatia de a anunta membrii comunitati la momentul modificarii decat prin a publica data modificarii acestuia.
Ultima modificare survenita la data de: --vezi in titlul--
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top